martie 13

0 comments

Inchirieri auto fara garantie cu ajutorul asigurarii SCDW

martie 13, 2020


Cea mai buna decizie este una informata, de aceea dorim sa te informam asupra optiunilor pe care le ai atunci cand inchiriezi o masina de la noi.

Una dintre cele mai importante plati pe care le faci atunci cand inchiriezi o masina este garantia sau depozitul. Wise Auto - Rent A Car iti ofera posibilitatea de a nu plati acesta garantie.

Vezi mai jos cum poti beneficia de inchirieri auto fara garantie sau cu depozit 0

Stim ca principalul factor descurajator atunci cand vrei sa inchiriezi o masina este garantia.

Aceasta poate ajunge uneori la sume enorme dar sa nu uitam ca aceasta garantie vine in ajutorul atat al tau ca client ce inchiriaza o masina dar si pentru firma de inchirieri. Aceasta garantie se retine in cazul daunelor mici ce eventual sunt aduse masinii inchiriate sau pentru daune totale. 

Cum poti inchiria o masina fara garantie?

Multe firme de rent a car solicita aceasta garantie sau depozit fara a oferi alternative, alteori cerand si taxe suplimentare. Daca doresti sa inchiriezi o masina in Cluj-Napoca sau apelezi la servicii de rent a car in Timisoara, Wise Auto are o solutie de a te scapa de plata unei initiale garantii prin asigurarea SCDW sau mai zisa si Full Casco. Poti citi mai multe despre aceasta asigurare aici

Inchirieri auto fara garantie

Asigurarea SCDW (Super Collision Damage Waiver) este o asigurare complementara ce vine in ajutorul tau ca o alternativa a garantiei initiale. Aceasta preia toate riscurile in caz de accident, cu mentiunea de a respecta legislatia rutiera in rigoare.

Aceasta iti ofera urmatoarele avantaje:

  • Acelasi pret al asigurarii pentru orice masina;

Desi majoritatea firmelor de rent a car ofera preturi diferite pentru aceasta asigurare, in functie de categoria masinilor, Wise Auto Rent A Car ofera acelasi pret pentru toate masinile. Poti sa vezi flota noastra aici.

  • 0 taxe suplimentare in cazul unei daune partiale sau totale;

Asigurarea SCDW functioneaza si ca un top up al asigurarii normale. De retinut, in cazul in care se plateste garantia initiala, se pot cere despagubiri extra daca daunele sunt majore. Astfel, asigurarea SCDW te poate scuti de grija oricarei alte plati ulterioare.

  • Polita de transport cu platforma in limita a 1000 de lei;

Aceasta polita se aplica in cazul in care masina inchiriata nu se mai poate deplasa si va fi necesara tractarea acesteia pe o platforma.

  • Asistenta 24/7 in cazul unui accident;
  • Inchiriezi o masina fara garantie.


Este Asigurarea SDCW Cea Mai Buna Asigurare?

Pros

  • nu platesti o suma initiala (suma ce deseori ajunge sa fie destul de mare)
  • ai 0 taxe suplimentare in cazul unui accident sau orice intamplare de natura daunatoare
  • calatoresti fara griji

Cons

  • platesti o taxa pe fiecare zi a perioadei de inchiriere
  • la sfarsitul perioadei de inchiriere nu ti se returneaza plata facuta in directia asigurarii SDCW

Concluzie

Acest tip de asigurare este cu siguranta una din variantele cu care poti inchiria o masina. Fie ca optezi pentru a plati garantia initiala sau pentru asigurarea SDCW, va tine de alegerea ta si ce consideri ca este mai bine pentru tine si bugetul tau.


Cum pot inchiria o masina cu asigurarea SCDW?

Pretul acestei asigurari este de 11 euro/zi si poate fi negociat in functie de perioada de inchiriere, cu agentul care va va livra masina. Tot ce trebuie sa faceti este sa parcurgeti formularul de inchirieri auto si sa selectati optiunea Full Casco in pasul 2 al formularului. 

Sustinem alegerile informate si dorim sa inchiriezi o masina fara grji si potrivita bugetului de care dispui. Daca doresti sa afli mai multe, vezi articolul nostru despre Sfaturi cum sa inchiriezi o masina.

Wise Auto Rent A Car - Pentru o calatorie fara griji!


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Sa inchiriezi o masina nu a fost niciodata mai usor